RoEn
hotel@casavictor.ro | (+40) 21.222.57.23 | (+40) 733.953.910
Informare

Termeni si conditii

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, subscrisa S.C. VICTOR CO S.R.L. cu sediul in Bucuresti, sector 1, str. Emanoil Porumbaru, nr. 44, identificata prin C.I.F. RO 1581769 si inregistrata la O.R.C.T.B. sub nr. J40/14253/1991, reprezentata prin D-nul Administrator OANCEA MIHAI are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, despre un membru al familiei dumneavoastra ori despre o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este de a efectua rezervari pentru cazarea in unitatile noastre hoteliere.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele solicitate, acestea fiind necesare in vederea inregistrarii cererii Dvs. avand ca obiect cazarea in unitatile noastre hoteliere.

Refuzul dvs. determina imposibilitatea inregistrarii cererii Dvs. de rezervare a cazarii in unitatile noastre hoteliere.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai Dvs., sau reprezentantilor Dvs, respectiv societatilor care v-au delegat in unitatile noastre hoteliere spre a fi cazat si a beneficia de serviciile oferite de noi.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la departamentul receptie/rezervari din cadrul subscrisei.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate catre terte persoane sau catre alte Institutii.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.