RoEn
hotel@casavictor.ro | (+40) 21.222.57.23 | (+40) 733.953.910
Turism medical Romania

Hotelul nostru colaboreaza cu echipe de medici specializate in tratamente stomatologice, recuperare medicala si tratamente dermato-cosmetice.

Pentru a va bucura pe deplin de aceasta vacanta, Casa Victor va acorda servicii de:

Hotelul Casa Victor va sta la dispozitie si pentru:


Turism stomatologic

Hotelul Casa Victor va ofera posibiliatatea ca pe langa o vacanta de neuitat in Bucuresti, dar si in tara, sa beneficiati de serviciile stomatologice complete oferite de cliniciile noastre partenere.

Furnizori servicii stomatologice: Dent Art Bucharest | Imperial Dent


Turism Medical Romania

Recuperare medicala

Daca citesti aceste randuri inseamna ca esti in fata calculatorului, iar asta inseamna ca macar o data in viata ai avut o durere de spate.

Hotelul Casa Victor va sta la dispozitie pentru serviciile de cazare si transport, urmand ca recuperarea medicala sa fie realizata de partenerul nostru Centrul Medical Recumed

Centrul Medical Recumed va ofera solutii terapeutice si de mentinere a conditiei fizice pentru:

Tratamentele oferite sunt: kinetoterapie, fizioterapie, masaj, hidroterapie, infiltratii. Impreuna va oferim servicii complete si comfort!


Dermato-Cosmetica

Sunt Ana Maria Nedelcu, dublu licentiata, estetician specialist in proceduri cosmetice si impreuna cu sotul meu, Dr. Irinel Nedelcu, medic primar dermato-venerolog, doctor in stiinte medicale, am infiintat acest institut de infrumusetare din dorinta de a oferi pacientilor un loc in care stiinta, frumusetea si arta ingrijirii pielii se imbina armonios.

Cu o experienta de peste 10 ani in cadrul clinicii medicale Egoclinic, colaborand cu specialisti de inalt profesionalism in tratamentul afectiunilor cutanate, reintinerire si infrumusetare faciala, sustin ideea ca abordarea inteligenta, bazata pe metode stiintifice demonstrate este mai mult decat necesara intr-un centru de infrumusetare.

Va invit sa ne vizitati si sa constatati ca impletirea cunostintelor medicale si a unui diagnostic corect cu tratamente dermato-cosmetice atent elaborate permite obtinerea unor rezultate de foarte buna calitate in conditii de siguranta maxima!Clientii nostri vor avea posibilitatea de a discuta intr-un mod relaxat despre varietatea de tratamente disponibile, in raport cu necesitatile individuale si adaptate in consecinta.

La noi veti descoperi o gama larga de tratamente care va vor ajuta sa aratati mai bine si sa va recapatati increderea in dumneavoastra.

Va asteptam cu drag!

Pentru informatii suplimentare va invitam sa accesati rubrica de rezervare on-line sau contactati-ne la adresa hotel@casavictor.ro